Overlay

Fondsovergang

StartGreen Capital nieuwe Fondsbeheerder

Het fonds zal gemanaged worden vanuit StartGreen Capital. Bert de Haas volgt Bas-Jan Blom op als nieuwe algemeen directeur EFO. Hij was reeds aan EFO verbonden als kwartiermaker. Karel Asselbergs, directeur investeringen StartGreen Capital, is verantwoordelijk voor de investeringen van EFO en Anouk Blüm is als directeur financieringen StartGreen Capital, verantwoordelijk voor de leningen van EFO.

Bert de Haas, algemeen directeur Energiefonds Overijssel:

"Met veel enthousiasme ben ik aan de slag als algemeen directeur van Energiefonds Overijssel. Ik vind het een bijzondere en mooie uitdaging om samen met het team mijn energie en ervaring in te zetten voor de ambitieuze Overijsselse ambitie: 20 procent nieuwe energie in 2023. Dat het Energiefonds belangrijk is voor en succesvol is in de provincie, blijkt wel uit het feit dat het fonds revolverend is geworden: middelen die van ondernemers terugkomen kunnen opnieuw worden geïnvesteerd in duurzame projecten. Daardoor kunnen we de komende tien jaar nog volop financieren."


Vlnr. Gedeputeerde van de Provincie Overijssel Annemieke Traag, Coenraad de Vries van StartGreen Capital, Bert de Haas, Energiefonds Overijssel, Bas-Jan Blom, ASN Duurzame Deelnemingen N.V. en Laura Rooseboom, StartGreen Capital