Overlay

Energiefonds Overijssel financiert de verduurzaming van 350 woningen van Mijande Wonen

2015-06-22 Mijande Wonen groepsfoto 100e zonnepaneel.jpgmaandag 22 juni 2015

100% deelname en 100e dak voorzien van zonnepanelen in Saasveld

Alle huurders van de Frankenkamp 4 tot en met 14 doen mee met het project 'Altijd de zon in huis'. Daarmee scoort het complex als eerste een 100% deelname! Op 19 juni is de 100e woning van Mijande Wonen voorzien van zonnepanelen. Reden voor een feestje!

Mijande Wonen stuurde 200 huurders een aanbieding voor zonnepanelen
Mijande Wonen heeft in februari van dit jaar ruim 200 huurders aangeschreven met een aanbieding voor zonnepanelen. Op dit moment (juni) profiteert al ruim 50% van deze huurders van de voorjaarszon!

'We kunnen spreken van een groot succes'
Dit zegt directeur-bestuurder Peter Zuithof van Mijande Wonen. 'Vooraf hebben we natuurlijk goed nagedacht hoe we zoveel mogelijk huurders konden overtuigen, maar dat het zo'n succes zou worden konden we alleen maar wensen. Het succes van de formule zit vooral in heldere communicatie, een persoonlijke benadering en ook de super scherpe aanbieding die we hebben kunnen doen. Dit mede dankzij de subsidiemogelijkheden van de Provincie Overijssel. Wij vinden het naast het verduurzamen van woningen en het verbeteren naar een beter energielabel, ook heel belangrijk om op duurzame wijze energie op te wekken. Op deze manier ondersteunen we onze huurders naar betere woonlasten, waarbij niet alleen de huurprijs belangrijk is maar ook de vaste lasten. Zo werken wij aan een betaalbare en toekomstbestendige woningvoorraad'.

Energiefonds Overijssel financiert zonnepanelen
Energiefonds Overijssel financiert de verduurzaming van 350 woningen van Mijande Wonen met € 3.680.000 euro. Het plaatsen van zonnepanelen in Saasveld is onderdeel van deze verduurzaming. Energiefonds Overijssel verstrekt gesubsidieerde leningen aan ondernemingen, woningcorporaties en projecten die energie besparen of energie opwekken uit hernieuwbare bronnen.

Binnenkort stuurt Mijande Wonen nog een flinke groep huurders een aanbieding
Huurders met een woning die geschikt is voor zonnepanelen ontvangen een aanbieding. Ook deze huurders kunnen nog dit jaar flink profiteren van de zon!


Voor meer informatie over Mijande Wonen kunt u contact opnemen met Monique Kikkert, bereikbaar op telefoonnummer  06 - 30 22 71 25.

« Terug