Overlay

Samenwerking Energiefonds Overijssel en Energieke Regio Noord Oost Nederland

Energieke regio logo klein.jpgmaandag 28 januari 2019

Energiefonds Overijssel (EFO) gaat samenwerken met Energieke Regio Noord Oost Nederland. Deze netwerkorganisatie helpt bedrijven, maatschappelijke organisaties, VvE’s en woningbouwcorporaties met het verduurzamen van hun gebouwen. Zij kijken daarbij naar alle aspecten, zoals de maatschappelijke-, financiële- en comfortafwegingen. Nieuwbouwprojecten worden steeds energiezuiniger en moeten vanaf 2020 zelfs energie-
neutraal zijn.
Maar ook in bestaande gebouwen is op gebied van energiebesparing en verduurzaming nog heel veel te winnen. Veel eigenaren en huurders van zakelijk- en maatschappelijk vastgoed weten echter niet waar te beginnen, en de onbekendheid met de financiële voordelen van verduurzaming is groot. Voor hen is Energieke Regio Noord Oost Nederland. Iedereen die zijn gebouw wil verduurzamen kan bij hen terecht. 


De samenwerking tussen EFO en Energieke Regio bestaat onder andere uit het gezamenlijk organiseren van voorlichtingsbijeenkomsten, het over-en-weer, casuïstiek doorverwijzen van geschikte projecten, met als uiteindelijke doel een (financiële) bijdrage te leveren aan de verduurzaming van Overijssel. 

Wilt u weten wat Energieke Regio u kan bieden? Bekijk hier hun aanbod.
Eerst weten hoe het werkt? Kijk dan naar de volgende video hoe Energieke Regio u kan helpen bij het verduurzamen van uw vastgoed en tevens aan kunt verdienen.

« Terug

Archief > 2019

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari