Mijn financieringsverzoek direct indienen

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor één van onze financieringsvormen? Energiefonds Overijssel nodigt u dan uit om het digitaal intakeformulier zo compleet mogelijk in te vullen en tevens uw businessplan en/of businesscase bij te voegen. Het invullen kost u circa 10 minuten. Zo kunnen onze financieringsspecialisten goed beoordelen of u op dit moment in aanmerking komt voor een financiering.

Het kan ook zijn dat er nog vragen beantwoord of informatie nader toegelicht moeten worden. Ook hier helpen onze financieringsspecialisten u graag verder. Het intakeformulier is geheel vrijblijvend en uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld en bewaard. Wanneer uit uw aangeleverde informatie blijkt dat een financiering vanuit het fonds mogelijk is dan volgt er een persoonlijk gesprek. Klik hier voor een overzicht van alle stappen die kunnen leiden naar de uiteindelijke financiering.

Bent u in dit stadium niet helemaal zeker van de totale financieringsbehoefte of van uw plan, neemt u dan gerust contact met ons op via 038 – 303 16 49 of via info@energiefondsoverijssel.nl.

De meest gestelde vragen en antwoorden over Energiefonds Overijssel vindt u hier

Financieringsverzoek

Vul uw gegevens in - Stap 1 van 4

Vul uw gegevens in

Wij gaan heel zorgvuldig met je persoonsgegevens om. We gebruiken je gegevens om je te identificeren en de producten en dienstverlening verder te verbeteren.

Meer informatie over bescherming persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens