Financieringsvormen

Het financieringsteam van Energiefonds Overijssel kan door haar ruime ervaring en een groot netwerk van experts op het gebied van duurzaam ondernemen een waardevolle bijdrage leveren aan het vinden van een optimale financieringsoplossing voor uw project. Wij zijn een betrokken partner in ondernemen met goede contacten met lokale bestuurders in de provincie op provinciaal en gemeentelijk niveau.

Financiering door Energiefonds Overijssel kent verschillende vormen, afhankelijk van de aard, het risico en de behoefte van een onderneming of project. De financieringsinstrumenten van het fonds zijn participaties, (achtergestelde) leningen en garanties.   Een combinatie van deze financieringsvormen behoort ook tot onze mogelijkheden. Daarnaast heeft het fonds ook twee specifieke financieringsfaciliteiten.

De de LEI-F is een ontwikkelfinanciering voor lokale energie initiatieven en de VEIO (Versneller Energie Innovaties Overijssel) is een financiering om jouw energie innovatie versneld te ontwikkelen en naar de markt te kunnen brengen.

Welke financieringsvorm past bij uw situatie?