Dragon’s Den op donderdag 24 november in de Week van de Duurzaamheid

Wij sluiten ons jubileumjaar af in november met een heuse Dragon’s Den! In het kader van ons jubileum organiseren wij in samenwerking met de Universiteit Twente, Saxion Hogeschool, de GreenHub en startup support Novel-T op donderdag 24 november in de Week van de Duurzaamheid van de UT een Dragon’s Den bij Incubase in Enschede.    

Dit evenement is de kans voor startups op gebied van energietransitie en circulaire economie uit de regio en van de kennisinstellingen om hun duurzame technologie en positieve impact te laten zien. De start-ups pitchen hun idee voor prijzengeld aangeboden door ons fonds. De ondernemers worden daarnaast ook ondersteund bij de ontwikkeling en eventuele financiering van hun start-up. In. totaal zullen 6 start-ups geselecteerd worden om voor een jury te pitchen volgens de Dragon’s Den formule. De jury, bestaande uit experts op verschillende domeinen geeft alle pitchers feedback en zal uit hen een winnaar kiezen. Het prijzengeld bedraagt 1.500,- en wordt mogelijk gemaakt door ons fonds in het kader van ons 10-jarig bestaan. 

Heb je interesse om hierbij aanwezig te zijn? Schrijf je dan in via dit formulier: Microsoft Forms  

Dit evenement vindt plaats op 24 november, 15.30 – 19.00 uur in Incubase, de startup incubator van de Universiteit Twente. Incubase, De Hems 10, 7522 AN Enschede. Routebeschrijving vind je hier:  https://incubase.nl/travel-directions-2018

Programma:

15:30 – 16:00 Welcome guests Incubase bar 
16:00 – 16:15 Keynote speaker Gerard Muggen BTG-Bioliquids Pitch area 
16:15 – 18:00 Pitching Pitch area 
18:15 Jury announcement Incubase bar 
18:00 – 19:00 Drinks Incubase bar 

Meer weten over Universiteit Twente

Meer weten over Saxion Hogeschool

Meer weten over Novel-T