Kom naar de Groeitafel op 9 november a.s. in Arnhem

Wil jij groeien met je bedrijf, ben je een vrouwelijke ondernemer en bevind jij je in het oosten van Nederland? Kom dan naar de Groeitafel op 9 november a.s. in Arnhem Buiten!

De Groeitafel is een initiatief The Next Women. Voor deze dag zijn de handen ineen geslagen met een aantal interessante partijen om jouw bedrijf verder te laten groeien en slagen. Tijdens dit evenement word je geïnspireerd met interessante sprekers, waarvan jij veel kunt leren, zoals Eva van Rikxoort, CEO van Thirona. Deze impact-driven entrepreneur zal je meer kunnen vertellen over haar achtergrond als entrepreneur in een technische industrie. Daarnaast zal Joyce Knappe, CEO van Pro Parents aanwezig zijn, die zich verdiept in het mogelijk maken van carrière én gezin. Zij zullen vertellen over hun ervaringen rondom ondernemen en fundraisen, en daarnaast ook vele vragen kunnen beantwoorden rondom bedrijfspotentie en meer.

Wanneer:
9 NOVEMBER 2023
Van 14:00 tot 18:00 uur

Waar:
Arnhems Buiten
Utrechtseweg 310, gebouw B30
6812 AR Arnhem.
(Gratis parkeren vlak naast het gebouw en 10 minuten fietsen vanaf Arnhem CS.)

Programma:

  • 14.15 uur Introductie Borski en Oost-NL
  • 14.35 Presentatie Eva van Rikxoort: CEO Thirona
  • 14.55 Presentatie Joyce Knappe: CEO Pro Parents
  • 15.15 De Groei Tafel 1
  • 16.00 De Groei Tafel 2
  • 16.45 De Groei Tafel 3
  • 17.30 Afsluiting en borrel

Onderwerpen zoals ‘Wat benut je nu wel en haal je daar het meeste uit?’ en ‘Hoe kan ik mijn pitch voor mogelijke investeringen nog beter maken?’ of ‘Hoe maak ik een pitch?’ worden beantwoord en je gaat naar huis met een stevig pakket aan frisse inzichten, kansen en mogelijkheden, en een aantal nieuwe experts en ondernemers in je netwerk!

Meer info en inschrijven