Wij blijven beschikbaar en bereikbaar voor u

De afgelopen week zijn er nationaal en internationaal verregaande maatregelen genomen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dammen. We voelen allemaal de onzekerheid over hoe de toekomst eruit zal zien en welke gevolgen dit kan hebben op de korte en lange termijn. En steeds meer organisaties voelen de gevolgen van het virus en de getroffen maatregelen. Graag brengen we u hier op de hoogte van de maatregelen die we vanuit Energiefonds Overijssel hebben getroffen.

Ook wij werken vanuit huis
Veiligheid en de verdere verspreiding van het virus indammen staan voor ons voorop. Sinds vorige week werken de medewerkers van het fonds niet meer vanaf kantoor maar vanuit huis. Daarbij maken we gebruik van digitale communicatie. Daar is onze organisatie gelukkig goed op voorbereid en ingericht. Ons werk gaat gewoon door en daarbij proberen wij zoveel mogelijk in contact te blijven met onze relaties en stakeholders en met jullie.

Evenementen
Wij hebben onze fysieke evenementen en bijeenkomsten voor de komende periode opgeschort of afgelast. Daar waar het kan laten we evenementen en afspraken virtueel doorgaan. En onze website is 24/7 open om financieringsverzoeken te doen, vragen te stellen of meer informatie op te doen.

Financieren en investeren
Energiefonds Overijssel financiert en investeert in innovatieve duurzame energie- en energiebesparingsinitiatieven. Veel van de bedrijven in onze portefeuille bevinden zich in een fase waarin er onvoldoende financiële middelen beschikbaar zijn om grote schommelingen die een Covid-19-uitbraak mogelijk met zich meebrengt, te kunnen opvangen. Wij staan deze periode in extra nauw contact met onze portfoliobedrijven om vragen te kunnen beantwoorden en mee te denken over mogelijke oplossingen.

Tot slot
U kunt erop rekenen dat het team van Energiefonds Overijssel er alles aan zal doen om de komende periode zo goed mogelijk door te komen. Voor u, voor onze medewerkers en voor onze relaties en netwerk. Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of uw situatie met ons bespreken, schroom dan niet om contact met ons te zoeken. Op welke manieren dit kan ziet u hieronder.

We wensen u kracht, goede gezondheid en creativiteit,

 

Team Energiefonds Overijssel

Contact ons

Contactgegevens teamleden