WOAB verduurzaamt 99e woning in Overijssel

In Overijssel heeft de 99e woningeigenaar gekozen voor verduurzaming van haar woning door WOAB. Charel ten Buuren is tevreden over het advies, de maatregelen en de geboden service. Want ze profiteert nu van meer wooncomfort, haar woning is in waarde gestegen en ze levert een bijdrage aan een beter milieu. Het contact met WOAB kwam tot stand via een kennis, die ook tevreden is over de aanpak van WOAB, vooral omdat er goed werd geluisterd naar haar individuele wensen en eisen. De verduurzamingsspecialist van WOAB, Ben Dull, heeft in 2 uur de hele woning binnen de corona-veiligheidsnormen nauwkeurig geïnventariseerd en nog geen week later had ze een duidelijk advies in huis.

Van zonnepanelen tot afzuigunit
Het advies van WOAB hield in: het plaatsen van 6-tal zonnepanelen op het dak, de isolatie van een spouwmuur, de aanschaf van een warmtepomp, een slimme meter met zoneregeling per kamer en een Quooker als vervanger van de waterkoker. Verder adviseerde Ben Dull om het gasfornuis te vervangen voor een inductiekookplaat en een A-label afzuigunit met koolstoffilter te installeren.

Investeringen volledig terugverdiend
Na twee weken lag er een duidelijke de offerte met een goede toelichting. Voor de financiering kon ze kiezen uit meerdere mogelijkheden: eigen middelen, hypotheek, lening en subsidie. Er werd gekozen voor een combinatie, omdat die het beste past bij haar persoonlijke situatie. Mooi om te weten, de investeringen worden volledig terugverdiend door de besparingen van de energiekosten. Het hele verduurzamingstraject is gerealiseerd in een tijdsbestek van 4 maanden.

WOAB werkt samen met het Energiefonds Overijssel
De combinatie van financiering, maatwerk, volledige begeleiding tijdens het verduurzamingstraject en 15 jaar garantie gaven de doorslag om voor WOAB te kiezen. WOAB werkt in Overijssel samen het Energiefonds Overijssel, die gelden beschikbaar stelt om particuliere woningbezitters te ondersteunen bij woningverduurzaming. Wat ook prettig vindt om te weten, is dat WOAB een social enterprise is. Zij werken zonder winstoogmerk. Charel geeft aan dat WOAB als betrokken, professioneel en betrouwbaar overkomt. En ze kan WOAB van harte aanbevelen.

Wilt u ook verduurzamen? Zoek dan contact met WOAB. Zij helpen u om op een verstandige manier en zonder extra kosten uw woning toekomstbestendig te maken.

Meer informatie over WOAB