Zin in koffie? Kom langs en breng je verduurzamingsplannen mee!

PEF Technologies kreeg een investering uit ons fonds

Heb je een goed plan om verduurzaming in de provincie Overijssel mogelijk te maken? Kom dan vooral bij ons langs! We starten een koffie-uurtje om ondernemers met hun duurzame plannen verder te helpen. En zijn op zoek naar initiatieven die leiden tot een duidelijke CO2-reductie. Bekijk hier wat voorbeelden van anderen die je al voorgingen en een financiering van het fonds kregen. Interesse? We komen naar Zwolle (of Hengelo, Enschede of Deventer, zie onze agenda!) en dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Meld je wel even aan vooraf. We zijn momenteel even met vakantie, vanaf september is er weer een koffie-uurtje.

Wanneer?
Iedere 1e donderdag van de maand tussen 11:00 – 15:00
Per ondernemer hebben we een half uur tijd beschikbaar. De data van de aankomende koffie-uurtjes vind je in onze agenda en hieronder:

do 7 sept ’23, locatie online via Teams of Incubase in Enschede

Locatie?
De koffie-uurtjes zijn verspreid over Overijssel. Zo komen we naar Deventer, Enschede en Hengelo hiervoor, en zullen we in ons kantoor in Zwolle zijn. Voor de recente locaties, zie onze agenda.

Het team van Energiefonds Overijssel, foto Koudijs Communicatie

Graag aanmelden
We weten graag van tevoren wie we kunnen verwachten. Aanmelden voor een tijdslot kun je hier doen. Weten wie zij zijn? Check ons team hier.

Meer informatie
Lees op onze website alles over Energiefonds Overijssel en onze financieringsmogelijkheden.