Webinar Slim aan de slag met zonne-energie

Online event: Donderdag 24 juni 2021 16.30 – 17.30

Ben je actief in de wereld van duurzame energie in Overijssel, overweeg je een zon-PV project op te zetten en loop je daarbij tegen uitdagingen aan? Neem dan deel aan ons online event ‘Slim aan de slag met zonne-energie’ op donderdag 24 juni 2021 van 16.30 – 17.30 uur.

Energiefonds Overijssel organiseert samen met Greenfish een online event rond het opstarten van zonne-PV projecten. Leer in een uurtje alles over de do’s, don’ts en oplossingen, deelname is kosteloos.

Aanmelden

Voor wie?
Voor relaties van Energiefonds Overijssel en iedereen die actief is op het gebied van zon-PV in Overijssel.

Waarom?
Het opzetten van een zon-PV project kan de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Denk daarbij aan netcongestie, onvoldoende rendabiliteit of de verzekering. Hierdoor bestaat het risico dat zon-PV projecten niet van de grond komen. Energiefonds Overijssel wil iedereen in staat stellen om succesvol e een zon-PV project te kunnen realiseren. Samen met Greenfish gaan we graag met elkaar in gesprek over mogelijke obstakels en proberen we slimme oplossingen aan te dragen. Zodat jouw zon-PV project sneller van plan naar uitvoering kan.

Wat?
Het programma van het webinar ziet er als volgt uit:

  • 16.30: Introductie door Nienke Rijpstra, Investment Manager Zon Energiefonds Overijssel over de sector zon en wat Energiefonds Overijssel hierin kan betekenen
  • 16.40: Interactieve presentatie door Mick Richards en Johan Stelwagen van Greenfish over welke obstakels er zijn op weg naar een succesvol zon-PV project wat voor slimme oplossingen er bestaan
  • 17.15: Vragen en discussie
  • 17.30: Einde

Schuif online aan!
Wil je meer inzicht krijgen in de kansen van zon in Overijssel en hoe je succesvol kunt een zon-PV project kunt opzetten? Meld je dan snel en kosteloos aan en zet de datum alvast in je agenda! Voel je vrij om deze uitnodiging te delen met je netwerk.

1 Step 1
Ik schuif aan!


Leuk u wil deelnemen aan ons webinar op 20 april 2022 van 15.30 - 16.30 uur.

Vult u hieronder de gevraagde gegevens in, dan zorgen wij ervoor dat u vooraf een link krijgt naar ons webinar. 

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right