Webinar Verduurzaming vastgoed woningcorporaties

Woensdag 20 april 2022 15.30 – 16.30

Staat u als Overijsselse woningcorporatie voor de opgave om uw woningvoorraad te verduurzamen? Denkt u na over hoe de woonlasten beheersbaar te houden ondanks de stijgende energieprijzen? Of bent u al bezig met het verduurzamen van uw vastgoed en op zoek naar inspirerende voorbeelden van anderen die hiermee aan de slag zijn gegaan? Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan ons webinar ‘Verduurzaming vastgoed woningcorporaties’ op woensdag 20 april van 15.30 – 16.30 uur om u zo verder op weg te kunnen helpen met deze vragen.

Ter ere van haar 10-jarig bestaan organiseert Energiefonds Overijssel een webinar waarin we laten we zien hoe verduurzaming van vastgoed en totale woonlastenverlaging hand in hand kunnen gaan. Daarbij geven we concrete adviezen en praktische handvatten en komen gerealiseerde projecten aan bod. Het concept van Delen Duurzame Energie krijgt een podium in dit webinar, samen met vier elevator pitches van Rc Panels, Cooll Sustainable Energy Solutions, Linthorst en Greenfish.

Aanmelden

Voor wie?
Voor woningbouwcorporaties in Overijssel die hun vastgoed willen verduurzamen of die izich hiervoor willen laten inspireren.

Wat?
Het programma van het webinar ziet er als volgt uit:

  • 15.30: Feestelijke opening webinar ter ere van 10-jarig bestaan Energiefonds Overijssel
  • 15.40: Verduurzaming vastgoed i.c.m. verlaging totale woonlasten door Delen Duurzame Energie
  • 15.55: Centrale Q&A
  • 16.05: Viertal elevator pitches van 2 minuten
  • 16.15: Decentrale Q&A bij een pitch naar keuze
  • 17.30: Gezamenlijke afsluiting

Schuif online aan!
We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit webinar en u in een uur te laten bijpraten over en inspireren met nieuwe inzichten voor uw woningcorporatie. De inhoud is relevant voor zowel bestuurders, facilitair managers als duurzaamheidsmanagers van woningcorporaties.

Via de onderstaande link kunt u zich registreren en ontvangt u alle relevante informatie. Kent u nog andere personen voor wie dit webinar interessant kan zijn, stuurt u dit bericht dan gerust naar hen door.

1 Step 1
Ik schuif aan!


Leuk u wil deelnemen aan ons webinar op 20 april 2022 van 15.30 - 16.30 uur.

Vult u hieronder de gevraagde gegevens in, dan zorgen wij ervoor dat u vooraf een link krijgt naar ons webinar. 

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right