Overlay

BeGreen en Energiefonds Overijssel sluiten partnerschap

2014-12-18 BeGreen_EFO 6839.jpgmaandag 22 december 2014

BeGreen en Energiefonds Overijssel hebben op 18 december 2014 een partnerschap ondertekend om gezamenlijk houtgestookte verbrandingsinstallaties, ten behoeve van lokale warmtevoorziening voor nabijgelegen utiliteitsgebouwen en/of woonwijken te realiseren.

Na het startproject “De Vrolijkheid” – waarmee een zwembad en schoolgebouw in Zwolle van duurzame warmte zullen worden voorzien – zullen de partners in de nabije toekomst gezamenlijk meerdere decentrale energieprojecten in Overijssel mogelijk maken. Dat doen zij onder de naam BeGreen Overijssel B.V.

BeGreen heeft zich volledig toegespitst op het organiseren van de productie en levering van kleinschalige energie uit regionale houtstromen. Deze houtstromen worden tot op heden niet benut of verdwijnen naar het buitenland voor een soortgelijke toepassing. BeGreen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een samenwerkingsverband waarin de hele keten van houtlevering tot warmte-afrekening is vertegenwoordigd.

Organisatie
BeGreen heeft het uitganspunt dat afnemers niet zelf hoeven te investeren en nooit méér betalen dan bij een gasgestookte C.V. ketel. Daarnaast neemt BeGreen de gehele organisatie voor haar rekening.

Voor meer informatie over BeGreen neemt u contact op met Harold Arends: 06 255 68 567

« Terug